02.05.2014

Mapuche Rīga

      

Adrese Lubānas 152 ( Pie sievasmates vietā, pie apļa ), tālr. 25 663 393

Ēdieni (8/10) Ēdienkartē ir salāti, zupas, uzkodas, burgeri un vrapi, deserti, ir arī bērnu ēdienkarte, kā arī speciālpiedāvajumi no šef-pavāra - cūkgaļas ribiņas ( metrs vai pusmetrs), dorada vai seabass, liellopu steiks.  Šīs vietas specializācija ir cālīši, kuri  tiek marinēti 24 stundas dažādās marinādēs ( medium chili, hot chili, extra hot chili, jogurts un zaļumi, citronzāle un apelsīns) un pēc tam tiek gatavoti ugunī. Ir arī barbeķu spārni un fileja. Porcijas ir lielas, vēders bus pilns!



 Cezārsalāti ar vistu (8/10) (5,00eur)


Mapuche super komplekts - 1 vistiņa  + 2 piedevas ( rīsi, fri kartupeļi vai laiviņas)+ 2 pa 0,33 Coca Cola 0,5l mājas vīns. (8/10)(8,00) Ļooooti daudz!!!


Burgers ar vistas fileju (9/10) (5,00)

 


Cenas (9/10) Cenas ir jaukas, pavisam nelielas.


Atmosfēra  (8/10) Viena pamatzāle, ir vēl banketu zāle. Koka mēbeles, interesanti gaismekļu varianti. Ir bērnu stūrītis un bērnu krēsliņš.

 

 









Atrašanas vieta (8/10) Pie izejas no Rīgas, pie Lubānas-Juglas apļa. Ērtii piebraukt tikai ja brauc pa Lubānas ielu no Plavniekiem.


Apkalpošana (8/10) laba.


Padomi  Ir piegāde, bezmaksas Rīgā pēc 10.00 eur summas. Medium cili ir vienalga ass, ja jums nepatīk āsie ēdieni, tad labāk izvēlēties kādu no citām divām mērcēm.

Vērtējums (8/10)(89%)  Tuvāk 9-niekam, atnākšu vēl pēc citiem ēdieniem un tad koriģēšu atzīmi. Labs krogs, porcijas labas, ēdieni ir parasti un garšīgi  Ja esat tuvumā un gribas kārtīgi paēst, tad iebrauciet!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

All rights reserved. Copyright by Gourmet Guru.
Tieša
saite uz šo blogu ir obligāta. Ņemt bildes un teksta informāciju saviem mērķiem tikai ar bloga autora atļauju
/ appetissimo@gmail.com /