07.02.2013

Olive, Rīga

 

Adrese  Ģertrūdes 56, Rīga, tālr. 27043010

Ēdieni (8/10) - ir garšīgi, izvēlne nav ļoti liela, bet ir nedaudz no visa - gaļa, zivis, pasta, uzkodas, zupas, pat bērnu ēdieni. Porcijas ir labas.


Filadelfijas siera un spinātu rolli ( 8/10) (3,55)


Dārzeņu krēm-zupa ar pesto un grauzdiņiem  ( 8/10) (1,65)


 Zandarta fileja ar biezeni un dārzeņiem (8/10)(~6,90)
 

 Cūkgaļa ar kartupeļu pankūkām, ķiršu tomātiņiem, baltām pupiņām, spinātiem un sarkanvīna mērci  ( 9/10) (5,45)
 

 Siera kūka ar meža ogu mērci (9/10)(2,75)


Cenas (8/10) - ļoti pieņemamas tādiem ēdieniem!

Atmosfēra (7/10) - Trīs zāles, no kurām pirmājā ir 3-4 galdi ātrai pasēdēšanai un business lunch, otra zāle visticamāk ir skaista, ja ieslēgt visu apgaismi ( tikai 2 galdi bija apgaismoti). Nu un trešā zāle ar dīvāniem un skatuvi, deju grīdu, kur, piemēram, pirmdienās un trešdienās notiek salsas vakari. Ir wifi.

 

 Atrašanas vieta (8/10) - atrodas pie diennakkts LIDO, starp Čaka un Āvotu ielām. Pa ceļām tur neieskriet, tā kā šajā kvartāla ne bieži atrodies, tikai ja speciāli braukt uz turieni.

 Apkalpošana (8/10) - laba.
 
Padomi Visu nestandarto faniem restorāns piedāvā vakariņas tumsā (tikai trešdienās)! Vai romantisku vakaru tikai jums diviem visā restorānā. Pirmdienās un trešdienās notiek salsas vakari.
 
Vērtējums (8/10) - remonts būtu vajadzīgs dažām zālēm un tualetei.  Pus izslēgtais apgaismojums pamatzālē kaut kā ir nomācošs. Nu un pirms jūs nākat uz restorānu, pārliecinieties, ka šovakar nav salsas treniņu, tā ir skaļi un nav romantiski.Vispārējais iespaids - labs ēdiens kafejnīcā, nevis restorānā

Комментариев нет:

Отправить комментарий

All rights reserved. Copyright by Gourmet Guru.
Tieša
saite uz šo blogu ir obligāta. Ņemt bildes un teksta informāciju saviem mērķiem tikai ar bloga autora atļauju
/ appetissimo@gmail.com /