04.12.2013

Dinner in the sky Rīga


Adrese Latviešu strēlnieku laukums

Katru vasaru atbrauc restorāns debesī. Ir iespēja izvēlēties - kokteilis, šampānietis, pusdienas vai vakariņas gaisā. Šogad 3 pavāri piedālijās vakariņas - zviedru Björn Frantzén un mūsējie Mārtiņs Rītiņš (Vincents) un  Mikhel Heinmet (Degustare).

Es izvēlējos Björn Frantzén no restorāna Frantzén, kuram Stokholmā ir 2 mišelina zvaigznes un viņš pretendē uz trešo! Ēdienkarti viņš sastādīja lai tā būtu līdzīga zviedru ēdienkartei, kā viņa restorānā.


Еда (9/10) izsmalcināti, ļoti interesantas garšu kombinācijas, vieta gardēžiem. Viens mīnuss, ka pasūtot iepriekš biļetes neredzi ēdienkarti un pēc tam nav izvēles, stingri pēc ēdienkartes, 1 variants. Četri ēdieni un alkohols ir piedāvāts vakariņas.


Apsvīlināts teļa gaļas tartars, pasniegts ar pētersīļiem, skābo krējumu un kaviāru (9/10)




Franču grauzdiņš ar trifelēm un 100 gadus izturētu etiķi (8/10)




Cāļa fileja ar "miso" aromatizētu Jeruzalemes artišoku biezeni, tiek pasniegts ar gailenēm, grauzdētu krēmu un lazdu riekstu-brūna sviesta mērci (9/10)




Zemenes ar ilgi izturētu etiķi, melniem pipariem un vaniļas musu (9/10) deserts pazaudēja formu kamēr gaidīja mūs...



Cenas (8/10) vakariņas - 99/129 EUR par 80 minūtēm debesī ar  4 ēdieniem un piestāvētu alkoholu.

Atmosfēra (10/10) Atmosfēra ir neparasta, asas izjūtas, zem kājām ir tikai neliela plāksnīte, krēslu var griezt, ja nav bail. Panorāma ir ļoti skaista mūsu pilsētai, it īpaši ir skaisti saulrietā, kad notiek pēdējas vakariņas, ļoti romantiski. Ja kopā ar jums debesī ceļas arī šef-pavārs, tad viņš stāsta par ēdieniem, fonā skan viegla mūzika. Galds un visa sistēma griežas gaisā, tātad jūs redzēsiet visu panorāmu.




















Atrašanas vieta (10/10) ļoti laba vieta, paveras fantastiskie skati, cik mūsu pilsēta ir skaista!

Apkalpošana (9/10) laba! Lai cilvēki būtu drosmīgākie, viņiem piedāvā welcome drink šampanieti.

Padomi iesaku izvēlaties tieši pēdējas vakariņas, kuras būs tieši saulrietā, debesī ir tādas krāsas, tik romantiski! Un vēl šef-pavārs paceļas kopā ar jums. Lielas somas nedrīkst ņemt līdzi, tikai mazas.

Vērtējums (9/10) Par neparastību un asām izjūtām proti augsts vērtējums! Pacelšanas laikā ļoti gribas ticēt, ka tas ir droši! Ēdieniem dodu mazāk, jo iepriekš nezini ēdienkarti un pēc tam jau nav izvēles, ja tu, piemēram, neēdi gaļu vai zivis. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

All rights reserved. Copyright by Gourmet Guru.
Tieša
saite uz šo blogu ir obligāta. Ņemt bildes un teksta informāciju saviem mērķiem tikai ar bloga autora atļauju
/ appetissimo@gmail.com /