29.04.2013

2 Locals, Cēsis



Adrese  Rīgas iela 24a, Cēsis, tālr. 28377783

Ēdieni   (9/10) pēc kafejnīcas informācijas šeit ir izmantoti tikai svaigi produkti, tikko no dārza un meža no saimniekiem, nekādu sasaldētu produktu. Porcijas ir labas, ēdieni ir garšīgi. Ir arī pasta.


Dārzeņu krēmzupa ar sieru un grauzdiņiem (10/10) (1,30)


Klasiskie Cēzar salāti ar vistu un bekonu (8/10)(3,00)


Jēra podiņš ar sieru un zaļumiem (9/10)(4,50) 


Siera kūka no pavāra Jāņa specialitātes  (8/10)(2,30)



 Cenas (9/10) labas, it īpaši uz zupām!

 Atmosfēra (8/10) - viena stiklota telpa, apsildīta, ar skaistu skati uz laukumu, baznīcu un strūklaku. Vasarā ir galdiņi ārā.



skats uz kafejnīcu


Atrašanas vieta (9/10) pašā pilsētas sirdī.


Apkalpošana (8/10) laba.


Padomi  Paņemiet nedārgas un garšīgas zupiņas aukstājos vakaros pēc pastaigas pa būrvīgo Cēsu pilsētu.


Vērtējums ( 8/10 ) 8nieks tuvāk 9kam, ļoti laba virtuve nelielajā vietiņā. Zupas ir dievīgas, pēc zupām gribas atgriezties. Cēsīs ir maz labu ēdināšanas vietu, tāpēc gribas, lai līmenis būtu labs.

1 комментарий:

  1. Braucot cauri Cēsīm kopā ar draugiem izlēmām papusdienot.Cenas ir salīdzinoši augstas, kas lika cerēt, ka apkalpošana un serviss būs tikpat labi. Bet apkalpošana bija briesmīga! Pie blakus galdiņa cilvēki jau sen bija paēduši, kaut veica pasūtījumu pirms mums...bet mēs vēl gaidījām! Mēs gaidījām ēdienu 2 stundas, bet viesmīle (L.K.) pat nepabrīdināja, ka tik ilgi būs jāgaida, kā arī nevienu reizi nepienāca un neatvainojās par to, ka pasūtījums aizkavēsies. Aizmirsa uzlikt salvetes, kas bija atsevišķi jāprasa. Izdzertā kafijas krūze un tukšās ūdens pudeles ar glāzēm, kuras izdzērām, gaidot pasūtījumu, uz galda stāvēja tik ilgi, kamēr palūdzām, lai aiznes un atbrīvo galdu. Tāpat sajauca piedevas un lūgto rīsu vietā atnesa kartupeļus. Pat neatcerējās, kurš kuru ēdienu pasūtījis un atnesto vienkārši nolika uz galda pa vidu. Arī pie aiziešanas neatvainojās, kad jautājām - kapēc tik ilgi jāgaida, atbildēja, ka tehniskas problēmas, bet to taču var klientiem paziņot!
    Pie tā visa - ejot uz tualeti,blakus virtuvē viesmīļi ar pavāriem smejās un stāsta piedzīvojumus, bet tualete - pielieta un podam (atvainojos) nočurātas malas!
    Vienīgais pluss - ēdiens bija ļoti garšīgs, bet ne jau tikai par to mēs maksājam!

    ОтветитьУдалить

All rights reserved. Copyright by Gourmet Guru.
Tieša
saite uz šo blogu ir obligāta. Ņemt bildes un teksta informāciju saviem mērķiem tikai ar bloga autora atļauju
/ appetissimo@gmail.com /