12.06.2013

International S.V. Rīga




Adrese Hospitāļu 1, Riga, tālr. 67491212

UPD 14/02 vēras vaļā restorāns Jūrmalā, šeit ir bildes - International Jurmala .

 Ēdieni (10/10) Internacionāla virtuve,  kā norāda nosaukums: ir ēdieni no latviešu, krievu, itāļu, franču, grieķu, vācu, spāņu, Austrālijas, Lielbritānijas virtuvēm un internacionālie ēdieni. Ēdienkarte tiek atjaunināta, tā ir interesanti sadalīta pa iedomātām valstīm - Svaigzeme, Zupija, Gaļija, Zivija, Uzkodvalsts, terase un deserti. Restorānam ir koncepcija - mazas porcijas par saprātīgām cenām, lai jūs varētu nobaudīt 2-4 ēdienus. Izsmalcināta pasniegšana!


Pārsteigums no šefpavāra noskaņojumam-



Sparģeļu krēm-zupa ar kazas sieru un pekan riekstiem (10/10) (3,50) brīnišķīga pavasara zupa! Sparģeļu faniem tā patiks! Kaut tā ir maza, bet tas ir pietiekami, ja jūs pasūtīsiet vēl kaut ko.


Aukstā zupa no avokado, kokospiena un laima, ar kraukšķīgo tīgergarneli (10/10)(3,50) Ļoti neparasta garša! zupa it kā deserts! Sēdi un uzmini to, baudot katru karoti! Gardēžiem noteikti vajadzētu pamēģināt! Pat ja porcija ir maza, un tā kā tur ir avokado, zupiņa ir ļoti barojoša!




Šefpavāra laša tartars  (9/10)(4,50) gribēju paņemt astoņkāja karpačo, bet tā nebija, paņēmu laša tartaru (agrāk ēdienkartē bija laša-tunzivju tartars, žēl, ka vairs nav tā, tāpēc kā laša ir gandrīz visos restorānos) garšīgs tartars, ar cepurīti no sarkaniem ikriem, un atkal skaisti pasniegts.



Jēra gaļas romšteks ar kartupeļu kroketi ar kazas sieru un ķiploku- rozmarīna mērci (10/10)(5,90) lieliski! pasakaini! maigi! pēc tās gribas atnākt vēlmērce un krokete labi pieskaņotas!
 


Klasiskais Beef Wellington (liellopa filejas, sēņu, parmas škiņka un kārtainās mīklas rulete)
(10/10) (7,90) maigākā gaļa sarežģītā iepakojumā, kas dod kopējo izcilo iespaidi.


 Rabarberu-karameļu krēms ar aveņu balzāmetiķa mērci un lazdu riekstiem (9/10)(2,90) latviešu virtuves ēdiens. Iedomājos pēc nosaukuma ka būs kaut kas gaisīgāks, bet šis ir virāk kūka, bet arī garšīgi!



Vēl tādi ēdieni - 

Itāļu ēdiens Vitello Tonnato maiga teļa gaļa ar tunča konfita gabaliņiem, tunča mērci, kaperiem un paipalu olām  (4,90)


Tradicionālas vācu weisswurstdesiņas ar preceļiem un medus sinepēm (4,90)




 Cenas (9/10)  vidējas, jebkuram makam.

Atmosfēra (10/10) Viena liela telpa, kas ir sadalīta sektoros ar galdiem, kas atbilst dažādām gaumēm - gan  ir galdiņi ar dīvāniem, gan galdiņi vienkāršāk. Interjers ir moderns, svaigs, baltā un melnā krāsā, viss ir tīrs un skaists. Soft mūzika. Ir gaisa kondicionieris. Vasarā - terase ar nojumi, pat ar apkuri, tā ka aukstajos vakaros šeit arī var baudīt gardu maltīti.








Atrašanas vieta (9/10) nav centrā, bet 11. tramvaja pietura ir pie restorāna. Ja esat ar mašīnu, tad parkings ir blakus restorānam.

Apkalpošana (10/10) Var būt piemērs citiem! Gan par restorāna koncepciju stāstīja, gan jautāja kā patika, ko izmainīt, malači!

Padomi Pēc divām  nedēļām ēdienkarte tiks papildināta ar bildēm, tad varēsiet redzēt, kas jūs gaida ( pagaidām jauna ēdienkarte ir bez bildēm, bet mājaslapā ir vecie ēdieni). Ar žurnāla Officiel karti Club chic 10% atlaide.

Vērtējums (10+) Restorāns nesen svinēja vienu gadu, viss ir tīrs un skaists. Atsevišķa uzslava apkalpojošam personālam, šādu līmeni ne bieži satiek. Jūtas ir kā izsmalcinātajā restorānā. Ēdienkarte ir interesanta, jo tā ietver ēdienus no dažādām valstīm, laba izvēle zivīm. Mazu porciju koncepcija ir tuvu man, jo var nogaršot vairāk ēdienu. Porcijas šeit ir kā izsmalcinātos restorānos, bet cenas ir zemākas! Atrašanās vieta, protams, nav centrā, tas ir, restorāns zaudē gadījuma apmeklētājus, kas var ienākt staigājot pa pilsētu, bet šā restorāna klienti vēl atgriezīsies, neskatoties uz to, ka tas neatrodas centrā, bet nāks šeit pēc garšīgiem ēdieniem un nevainojama servisa. Ir redzams, ka viņi rūpējas par klientu un domā par katru sīkumu, visā cenšas būt labākie. Bušu atpakaļ izmēģināt kaut ko jaunu.


P.s. Šī ir vienīga vieta, kur paprasīja aizpildīt anketu, vel viens plusiņš viņiem! Un atkal kompliments no šef-pavāra.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

All rights reserved. Copyright by Gourmet Guru.
Tieša
saite uz šo blogu ir obligāta. Ņemt bildes un teksta informāciju saviem mērķiem tikai ar bloga autora atļauju
/ appetissimo@gmail.com /